מרכיבים
3-2 מנות
- 250 גרם פסטה מסוג פנה
- 3-2 נתחי חזה עוף לשניצל, חתוכים לקוביות
- 4 כפות רוטב סויה
- שמן לטיגון
- 1 בצל קטן קצוץ
- 150 גרם (בערך 1 כוס) שעועית ירוקה שלמה, קפואה (מומלץ להשתמש בשעועית עדינה)
- 2 כפות שמן זית
- מעט שומשום
אופן ההכנה
- מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
- מערבבים בקערה את קוביות חזה העוף עם כף אחת מרוטב הסויה. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את העוף כדקה מכל צד. מסירים מהאש ומעבירים לצלחת (את הנוזלים שהצטברו במחבת שופכים).
- מוסיפים למחבת מעט שמן ואת הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים כמה דקות, תוך ערבוב, עד שהיא מתחממת.
- מוסיפים את הפסטה המבושלת ואת קוביות העוף ומתבלים ביתרת רוטב הסויה, בשמן הזית ובשומשום. מבשלים תוך כדי ערבוב כמה דקות, לספיגת טעמים.