מרכיבים

3-2 מנות

  • 250 גרם פסטה מסוג פנה
  • 3-2 נתחי חזה עוף לשניצל, חתוכים לקוביות
  • 4 כפות רוטב סויה
  • שמן לטיגון
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 150 גרם (בערך 1 כוס) שעועית ירוקה שלמה, קפואה (מומלץ להשתמש בשעועית עדינה)
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט שומשום

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
  2. מערבבים בקערה את קוביות חזה העוף עם כף אחת מרוטב הסויה. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את העוף כדקה מכל צד. מסירים מהאש ומעבירים לצלחת (את הנוזלים שהצטברו במחבת שופכים).
  3. מוסיפים למחבת מעט שמן ואת הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים כמה דקות, תוך ערבוב, עד שהיא מתחממת.
  4. מוסיפים את הפסטה המבושלת ואת קוביות העוף ומתבלים ביתרת רוטב הסויה, בשמן הזית ובשומשום. מבשלים תוך כדי ערבוב כמה דקות, לספיגת טעמים.