מרכיבים

פיצה אישית גדולה

  • 1/2 כוס (60 גרם) קמח מלא
  • 1/2 כוס (60 גרם) קמח שיפון
  • 1/4 כפית אבקת אפייה
  • 1/3 כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • 5 כפות מים
  • רוטב עגבניות מוכן
  • גבינה צהובה דלת שומן מגוררת
  • עלי בזיליקום טריים (לא חובה)

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה את שני סוגי הקמח עם אבקת האפייה. מוסיפים את המלח, השמן והמים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מפזרים מעט קמח על משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעיגול דק. מניחים בתבנית ואופים במשך 10 דקות.
  4. מוציאים את הבצק מהתנור ומניחים על רשת התנור. מורחים ברוטב עגבניות, מפזרים מעל גבינה צהובה ואופים 15-10 דקות נוספות.