מרכיבים

4 מנות

  • 1 חבילה (500 גרם) פסטה
  • שמן זית לטיגון
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 1 שקית (800 גרם) תרד קפוא
  • 6-5 כפות יוגורט 1.5% שומן (לרוטב יותר נוזלי אפשר להוסיף עוד 3-2 כפות)
  • 5 כפות רוטב סצ'ואן (נמכר בכל רשתות השיווק)
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
  2. מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את הבצל והשום כמה דקות, עד לריכוך.
  3. מוסיפים את התרד הקפוא ומבשלים כ-10 דקות על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא מפשיר ומתחיל לרתוח.
  4. מוסיפים את היוגורט, רוטב הסצ'ואן, מלח ופלפל ומבשלים כ-5 דקות נוספות. טועמים, ואם רוצים מוסיפים עוד רוטב סצ'ואן.
  5. מעבירים את הפסטה והרוטב לקערה, מערבבים ומגישים מיד.