מרכיבים

5 מנות

  • 400 גרם אטריות ביצים (נודלס) ‭
  • 1/3 כוס שמן + 2 כפות שמן
  • 500 גרם שווארמה הודו, חתוכה לנתחים דקים
  • 3 בצלים, קלופים ופרוסים דק
  • 1 פלפלון חריף, פרוס דק
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית פפריקה מתוקה ‭
  • 1/2‬ כפית כמון טחון

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הנודלס במי מלח לפי הוראות היצרן.
  2. בזמן שהנודלס בסיר מכינים את הבשר: מחממים במחבת גדולה 1/3 כוס שמן ומטגנים את הבצלים והפלפל החריף כדקה. מוסיפים את נתחי השווארמה והתבלינים ומטגנים כמה דקות תוך ערבוב, עד שהבשר משחים. מורידים מהאש.
  3. כשהנודלס מוכנים מסננים אותם, שוטפים במי ברז ומסננים שוב. מעבירים לקערה, מוסיפים 2 כפות מהשמן ומערבבים. מוסיפים את השווארמה, מערבבים שוב ומגישים חם.