מרכיבים
5 מנות
- 700 גרם פילה סלמון טרי, חתוך לקוביות גדולות
- 1/4 כוס מיונז
- 1 כף לימון טרי סחוט
- מעט מלח ים גס
- 1 כוס עגבניות שרי
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
- 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
- 2 עגבניות פרוסות לרבעים
- 2 פלפל צ'ילי אדום
- 5 שיני שום
- 1 סלסילת פטריות יער
- 1 כוס פרחי כרובית
- 3 כפות שמן זית
- מיץ מ-1/2 לימון
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 2 כפות עלי טימין טריים
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מניחים את הירקות בתבנית אפייה. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הירקות. אופים 20 דקות.
- בינתיים מערבבים את המיונז עם הלימון והמלח. מורחים בתערובת בנדיבות את קוביות הסלמון.
- מניחים את קוביות הסלמון על הירקות שבתבנית ואופים 20 דקות נוספות, עד להזהבה. מגישים חם.
- המתכון באדיבות "היינץ".