מרכיבים (16 עוגיות)
- 1 בצק פריך מתוק, מופשר
- 16 קוביות רחת לוקום או 16 כפות ממרח - שוקולד, אגוזים, חלבה, ריבה וכדומה
- לקישוט (לא חובה): אבקת סוכר
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מגלגלים את הבצק על גבי משטח העבודה. מניחים עליו צלחת או תבנית עגולה גדולה (בקוטר של 30-25 ס"מ) ובעזרת סכין חדה חותכים סביבה את הבצק לעיגול.
- חותכים את עיגול הבצק ל-16 משולשים, כמו שחותכים פיצה.
- מניחים בבסיס כל משולש קוביית רחת לוקום (או כף ממרח) ומגלגלים מהבסיס לקצה המחודד. מניחים בתבנית ואופים כ-20 דקות, עד להזהבה.
- מניחים על רשת לצינון. לפני ההגשה מפדרים באבקת סוכר.
- המתכון באדיבות חברת "מעדנות"