מרכיבים (16 עוגיות)

  • 1 בצק פריך מתוק, מופשר
  • 16 קוביות רחת לוקום או 16 כפות ממרח - שוקולד, אגוזים, חלבה, ריבה וכדומה
  • לקישוט (לא חובה): אבקת סוכר

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מגלגלים את הבצק על גבי משטח העבודה. מניחים עליו צלחת או תבנית עגולה גדולה (בקוטר של 30-25 ס"מ) ובעזרת סכין חדה חותכים סביבה את הבצק לעיגול.
  3. חותכים את עיגול הבצק ל-16 משולשים, כמו שחותכים פיצה.
  4. מניחים בבסיס כל משולש קוביית רחת לוקום (או כף ממרח) ומגלגלים מהבסיס לקצה המחודד. מניחים בתבנית ואופים כ-20 דקות, עד להזהבה.
  5. מניחים על רשת לצינון. לפני ההגשה מפדרים באבקת סוכר.

  • המתכון באדיבות חברת "מעדנות"