מרכיבים (3-2 מנות)
- כ-400 גרם ברוקולי, מופרד לפרחים
- כ-200 גרם (קצת פחות מסלסלה) פטריות שמפיניון
- כ-100 גרם אפונה סינית (אפונת שלג)
- 5-4 כפות שמן (רצוי אורז, שטעמו ניטראלי)
- אפשרות: מעט פרחי כרובית
- 6 כפות הוי סטיר (רוטב פטריות אסייתי – להשיג ברוב רשתות השיווק)
- 2 כפות רוטב סויה בהיר או 1 כף רוטב סויה רגיל (עדיף להשתמש ברוטב הבהיר, כי הטעם שלו מעודן יותר)
- 1 כפית פלפל לבן
- 2 כפות שום כתוש
- 2 כפות שמן שומשום
אופן ההכנה
- מחממים את השמן בווק או במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את השום ומטגנים כחצי דקה.
- מוסיפים את שאר המרכיבים, למעט שמן השומשום, מגבירים את האש לגובה המרבי ומקפיצים (או מבשלים תוך ערבוב) 5-4 דקות.
- מסירים מהאש, מוסיפים את שמן השומשום ומגישים.
- השפית סוואלי אלדר עומדת בראש חברת אוריינטל פוד,
המייבאת מוצרי מזון מתאילנד