מרכיבים (2 כוסות)
- 1/2 כוס שבבי שיבולת שועל
- 2 בננות בשלות, קלופות ופרוסות
- 1 כוס יוגורט
- 1 כוס חלב
- 2 כפות דבש
- 1 כף חמאת בוטנים (לא חובה - רק אם אוהבים את השילוב עם בננה)
- 1/2 כפית קינמון
אופן ההכנה
- שמים את שיבולת השועל בבלנדר או במטחנת תבלינים ומעבדים לאבקה דקה.
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים לשייק סמיך. מגישים מיד.
טיפ
- לשייק טבעוני, אפשר להחליף את החלב והיוגורט בחלב סויה.
- המתכון באדיבות אתר השף הלבן