טארט תפוחים אישי נשמע כמו המון עבודה, אה? לא כשמשתמשים בבצק עלים מוכן ומוותרים על שלב הקילוף. כל מה שצריך לעשות זה לפרוס שני תפוחים, לחתוך בצק עלים לריבועים, לסדר עליו את פרוסות התפוחים ולבזוק מעל סוכר בנדיבות. זהו. 3 מרכיבים, 10 דקות עבודה. במגזיני הנשים היו קוראים לזה 5 דקות עבודה, אבל שום דבר לא באמת לוקח 5 דקות (חוץ מלמזוג כוס מים. אולי).

הכנתי את המתכון עם תפוח אחד ירוק ותפוח אחד אדום. זה נראה מאוד יפה בזמן ההכנה, אבל אחרי האפייה לא כל כך היה הבדל בין הצבעים - אז אל תהרגו את עצמכם כדי להשיג את התפוחים הנכונים. עוד הערה האחרונה: אני חתכתי את בצק העלים ל-9 ריבועים, אבל אפשר גם לחתוך ל-12 כדי לקבל טארטים מעט קטנים יותר.

עוד מתכונים בערוץ האוכל של Xnet:

עלות: כ-12 שקל

כמות: 12-9 טארטים אישיים

השראה: המתכון הזה

מרכיבים

  • כ-1/2 חבילה של בצק עלים - חתיכה בגודל של דף A4
  • 2 תפוחים (אני השתמשתי באחד ירוק ואחד אדום)
  • סוכר לפיזור
  • אפשרות: אבקת סוכר להגשה

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תנור בנייר אפייה.
  2. חותכים את התפוחים לפרוסות דקות (אין צורך לקלף).
  3. חותכים את בצק העלים ל-9 או 12 ריבועים קטנים. מניחים את הריבועים בתבנית, ומסדרים על כל אחד מהם כמה פרוסות תפוח.
  4. מפזרים על כל ריבוע סוכר (בנדיבות – 6-5 קמצוצים לפחות).
  5. אופים כ-20 דקות, עד שבצק העלים מזהיב מעט.
  6. לפני ההגשה אפשר לפזר על הטארטים מעט אבקת סוכר.