באדיבות רם ענתבי, השף של רשת "קפה ג'ו".

מרכיבים (2 מנות)

  • 10 עלי לבבות חסה ערבית
  • 20 קוביות קטנות של אבטיח קר
  • 10 קוביות קטנות של גבינה בולגרית 5%
  • 1 כף בצל סגול קצוץ (לא חובה)
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 1 כף שמן זית
  • מיץ סחוט מתפוז אחד
  • 3 כפות פולי אדממה
  • 3 כפות שקדים קלופים קלויים
  • 3 כפות קשיו קלוי
  • 3 כפות גרעיני דלעת קלופים קלויים
  • 3 כפות מנצ'יז פיקנטי

אופן ההכנה

  1. שמים בקערה את כל המרכיבים, למעט הפיצוחים, ומערבבים בעדינות.
  2. מוסיפים את הפיצוחים, מערבבים קלות ומגישים מיד.