מתכון של עמית דונסקוי, באדיבות חברת "סנפרוסט".

מתכונים נוספים בערוץ האוכל של Xnet:

מרכיבים (כ-20 יחידות)

  • 3 כוסות גרעיני תירס קפואים
  • 150 גרם גבינת פטה (מומלץ להשתמש בפטה כבשים)
  • 150 גרם גבינת קשקבל מגוררת
  • 3 ביצים
  • 1/2 1 כוסות קמח
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  1. מבשלים את התירס לפי הוראות היצרן. מסננים מנוזלים.
  2. מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים והקמח. מוסיפים את התירס והתבלינים ומערבבים.
  3. מחממים במחבת מעט שמן. באמצעות כף יוצקים במחבת תלוליות של התערובת. מטגנים כדקה מכל צד, ומעבירים לצלחת שרופדה במגבות נייר.
  4. אפשר להגיש עם יוגורט או שמנת חמוצה.