(איור וצילום: הילית שפר)
(איור וצילום: הילית שפר)

גם לי לקח זמן להזכיר לעצמי שקיץ הוא לא רק אסופה של דברים דביקים וצוחנים, התקפות של חרקים וזוחלים, ותקופה בת שלושה חודשים לפחות של רגשות אשמה וייסורי מצפון על כל גלידה שנכנסת לפה.

בשנייה שהזמנתי לנו כרטיסים לרודוס התחלתי להרגיש קצת יותר טוב.

לצלחת קיץ שכזו דרושים לנו:

פרוסת לחם שחור ללא קרום - לגבעה

גבינת צהובה כלשהי - לחול

קוביות גבינה בולגרית - לבתים

מלפפון לא קלוף - לדשא ולחלונות

מלפפון קלוף - לצמחיית הים ולמדוזה

פלפל צהוב - לשמש

צנוניות קטנות חתוכות לרבעים – לשמשיות. יש לקרוץ מתוכן משולשים עד שמתגלה הצבע הלבן

רצועות דקות של גזר - לרגלי השמשיות

פסטה צדפים ומעט גבינה מגוררת - לצדפים ולחול שביניהם

זמן הכנה: 15 דקות

בתיאבון!!

ועוד דבר: עכשיו הצלחות שלי יכולות להיות על השולחן שלכם! בחנות שלי במרמלדה תמצאו פלייסמטים עם צלחות נבחרות.