מתכון מהיר וקל, שמתאים לכל ארוחה.
מרכיבים
- 3 כפות שומשום
- שמן זית
- 2 ברוקולי
- 500 גרם פטריות שמפיניון קטנות
- 4 כפות רוטב סויה
- 2 כפות שמן שומשום
- 2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
- מחממים מחבת ללא שמן על אש בינונית. מוסיפים את השומשום וקולים כמה דקות, תוך ניעור המחבת מדי פעם.
- מרתיחים מים בסיר בינוני. מחממים מעט שמן זית במחבת. חולטים את הברוקולי כ-2 דקות במים הרותחים, ובמקביל מקפיצים את הפטריות במחבת.
- כשהברוקולי מוכן מעבירים אותו למחבת ומוסיפים את הסויה, שמן השומשום ומיץ הלימון.
- מקפיצים כדקה, מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את השומשום הקלוי.
- רועי אגאי הוא שף מסעדת בית היין
שבקיבוץ מעברות