(איור וצילום: הילית שפר)
(איור וצילום: הילית שפר)

כמו שקרה כמעט כל בית בעולם המערבי, גם עלינו לא פסחו הציפורים הכועסות והמעוצבות להפליא. אז דאאיי עם האייפון! בואו לשולחן (אצלי זה ממש עבד!)

שני טוסטים עגולים (אפשר גם לקרוץ עיגולים מלחם או מפיתה בעזרת כוס יין) - לגוף

נקניק סלמי בקוטר 8 ס"מ בערך, שחלקו התחתון חתוך בצורה קעורה - לגוף

משאריות הנקניק חותכים מעין משולשים - לכרבולת

שתי פרוסות מלפפון - לעיניים (חותכים את השליש העליון של כל עין והופכים, כדי ליצור גבה)

שני קצוות של זית - לאישונים

משולש קטן מגזר - למקור

רצועות מלפפון עם קליפה - לזנב

אפשר לקשט בסלט, בגבינות ואפילו להוסיף ביצה קשה (זה מתאים אבל גם טעים :) )

מאוד מאוד קל ומהיר!

זמן הכנה: 5 דקות

ב ה צ ל ח ה

ועוד דבר: עכשיו הצלחות שלי יכולות להיות על השולחן שלכם! בחנות שלי במרמלדה תמצאו פלייסמטים עם צלחות נבחרות.