תוספת מצוינת לעופות ודגים.
- מתוך הכתבה מתכוני שומר: עם שמנת, כוסברה או דג
מרכיבים
- 5 שומרים צעירים
- 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38% שומן
- 1/4 1 כוסות ( 300 מ"ל) ציר ירקות או מים
- 1 כף פסטיס או עראק
- להגשה: עירית קצוצה
אופן ההכנה
- חותכים את השומר לפרוסות דקות.
- שמים את כל המרכיבים במחבת או בסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים ברתיחה עדינה כ-10 דקות, עד שהשומר רך.
- מפזרים עירית קצוצה ומגישים.
- רועי אגאי הוא שף מסעדת בית היין
בקיבוץ מעברות