תוספת מצוינת לעופות ודגים.

מרכיבים

  • 5 שומרים צעירים
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38% שומן
  • 1/4 1 כוסות ( 300 מ"ל) ציר ירקות או מים
  • 1 כף פסטיס או עראק
  • להגשה: עירית קצוצה

אופן ההכנה

  1. חותכים את השומר לפרוסות דקות.
  2. שמים את כל המרכיבים במחבת או בסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים ברתיחה עדינה כ-10 דקות, עד שהשומר רך.
  3. מפזרים עירית קצוצה ומגישים.

  • רועי אגאי הוא שף מסעדת בית היין בקיבוץ מעברות