מנה מהירה של חזה עוף עם תיבול מיוחד.
מרכיבים (4 מנות)
- 8 חצאי חזה עוף, חתוכים לפרוסות דקות (כמו לשניצל)
לתערובת התיבול
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית פפריקה חריפה
- 1 כפית כמון טחון
- 1/2 כפית פלפל לבן
- 1/2 כפית תבלין קארי
- מעט קינמון טחון
- 4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי תערובת התיבול, עד שנוצרת משחה אחידה.
- מעסים את נתחי העוף בתערובת התבלינים ומשהים כחצי שעה.
- מחממים היטב גריל פחמים או מחבת גריל (אין צורך להוסיף שמן). צולים את הנתחים כ-2 דקות מכל צד, עד השחמה.
- מגישים מיד, אפשר בתוספת ירקות קלויים.