מרכיבים (6 מנות)
- 6 כרעי עוף, מחולקות לשוק וירך
- מיץ מ-3 תפוזים (כ-1/2 1 כוסות)
- מיץ מ-2 לימונים (כ-1/2 כוס)
- 1 בקבוק (330 מ"ל) בירה לבנה
- 1 כפית מלח
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כף אורגנו מיובש
- פלפל שחור, גרוס טרי
- 2 תפוזים, חתוכים ל-6 פלחים
אופן ההכנה
- מסדרים את העוף בתבנית בשכבה אחת. מערבבים את כל מרכיבי המשרה ויוצקים על העוף. מאחסנים במקרר כשעתיים.
- מעבירים לקערה כשני שליש מכמות הנוזלים שהצטברה בתבנית ושומרים בצד.
- מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- אופים את העוף כשעה וחצי, כשמפעם לפעם מוציאים אותו מהתנור ויוצקים עליו מהמשרה שנשמרה בקערה. הופכים את העוף כך שייצלה היטב משני הצדדים.
- העוף מוכן כשצבעו שחום והרוטב סמיך.