מרכיבים (6 מנות)

  • 6 כרעי עוף, מחולקות לשוק וירך

למשרה
  • מיץ מ-3 תפוזים (כ-1/2 1 כוסות)
  • מיץ מ-2 לימונים (כ-1/2 כוס)
  • 1 בקבוק (330 מ"ל) בירה לבנה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף אורגנו מיובש
  • פלפל שחור, גרוס טרי
  • 2 תפוזים, חתוכים ל-6 פלחים

אופן ההכנה

  1. מסדרים את העוף בתבנית בשכבה אחת. מערבבים את כל מרכיבי המשרה ויוצקים על העוף. מאחסנים במקרר כשעתיים.
  2. מעבירים לקערה כשני שליש מכמות הנוזלים שהצטברה בתבנית ושומרים בצד.
  3. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  4. אופים את העוף כשעה וחצי, כשמפעם לפעם מוציאים אותו מהתנור ויוצקים עליו מהמשרה שנשמרה בקערה. הופכים את העוף כך שייצלה היטב משני הצדדים.
  5. העוף מוכן כשצבעו שחום והרוטב סמיך.