מרכיבים
- 1 ק"ג נתחי פרגיות, ללא עור
- 2 כפות תרכיז תפוזים מוקפא
- 1 כפית קליפת לימון מגוררת
- 1 שן שום, קלופה וקצוצה
- 1/2 כוס שמן זית
- 1/2 כפית רוזמרין קצוץ דק
- 1/2 כפית טימין קצוץ דק
- 1/2 כפית פלפל גרוס
אופן ההכנה
- מערבבים היטב את כל מרכיבי המשרה. מניחים את הפרגית בתבנית עמוקה, יוצקים עליה את המשרה, מכסים בפלסטיק נצמד ומאחסנים במקרר למשך לילה.
- מלהיטים מחבת גריל וצולים את הפרגיות במשך כ-3 דקות מכל צד. מגישים מיד.
- עמית קאופמן הוא שף הקייטרינג טעם וצבע