מרכיבים

  • 1 ק"ג נתחי פרגיות, ללא עור

למשרה
  • 2 כפות תרכיז תפוזים מוקפא
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 1 שן שום, קלופה וקצוצה ‭
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית רוזמרין קצוץ דק
  • 1/2 כפית טימין קצוץ דק
  • 1/2 כפית פלפל גרוס

אופן ההכנה

  1. מערבבים היטב את כל מרכיבי המשרה. מניחים את הפרגית בתבנית עמוקה, יוצקים עליה את המשרה, מכסים בפלסטיק נצמד ומאחסנים במקרר למשך לילה.
  2. מלהיטים מחבת גריל וצולים את הפרגיות במשך כ-3 דקות מכל צד. מגישים מיד.