מאגר המתכונים > מאפים מלוחים
מטבח: ישראלי
דרגת קושי: קל
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
- 500 גרם בשר בקר, טחון פעמיים
- מלח
- פלפל שחור
- 1/4 כפית אורגנו יבש
- 1 כוס (250 מ"ל) עגבניות מרוסקות
- 1 שן שום, קלופה וכתושה
- 1 כף רסק עגבניות
- 1 חבילה (500 גרם) בצק עלים
- עלים מ-2 גבעולי טימין טריים
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- יוצקים למחבת את שמן הזית ומחממים. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מזהיב קלות.
- מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב, עד שהוא משנה את צבעו. מתבלים במלח, בפלפל ובאורגנו. מסירים מהכיריים, מעבירים לכלי אחסון ומעבירים למקרר.
- מערבבים בקערה בינונית את העגבניות, השום ורסק העגבניות. מתבלים במלח ובפלפל.
- מקמחים קלות את משטח העבודה ומניחים עליו את בצק העלים. מרדדים את הבצק לעובי 4 מ"מ, וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 10 ס"מ. מסדרים בתבנית.
- מורחים את עיגולי הבצק בשכבה דקה מרוטב העגבניות, מפזרים מהבשר ומעטרים בעלי הטימין.
- אופים כ-15 דקות, עד הזהבה. מגישים חם.
כל התגובותפוסטבקיםטיפים
פתיחת כל התגובות•
מהסוף להתחלה•
הכי פופולאריות
תודה רבה.
תגובתך התקבלה, והיא תפורסם בכפוף לתנאי השימוש באתר
ולשיקולי המערכת
barak
234 (42)
this is my content