האמת, אני לא כך כך יודעת איך להתחיל. בכל פעם אני נפעמת מחדש מהיצירתיות של אדון פייר ארמה. ארמה הוא פשוט גאון של פטיסרי: הרעיונות שלו לא נגמרים, והיכולת שלו להרכיב קינוחים מחומרי גלם המשתלבים זה עם זה באופן הרמוני מעוררת השראה.

החורף מתקרב לפריז בצעדי ענק, ובינתיים הימים קרירים והלילות קרים, פירות ההדר מתחילים למלא את השווקים ואדון ארמה תופר לו קולקציה חדשה – "אזור" (Azur). ארמה יוצר קולקציות בכל עונה, ממש כמו מעצבי העל בעולם האופנה - והקולקציה הנוכחית מתאימה במיוחד לעונה שלכבודה פותחה. בסדרת "אזור" משולב טעמו של הלימון היפני - יוזו (Yuzu) - אשר מבשר עם הארומה הלימונית העדינה שלו שהחורף כבר ממש בפתח, ואתו טעם ההדרים.

תעלה ותבוא הדוגמנית שלנו – Azur, ממש כשם הקולקציה. אזור הצטלמה בלוקיישן הקבוע של הדוגמניות של ארמה - גני לוקסמבורג. הגנים המרהיבים, ששוכנים סמוך לבוטיק של ארמה, מעניקים לקינוחים התכשיטיים שלו את הרקע הקלאסי וההרמוני שהולם אותם.

אזור היא קינוח משולש שמשני צדיו שכבות של סבלה שוקולד (עוגיות חמאה) עם מלח ים ועלה שוקולד מריר. בין שני המשולשים המדהימים האלה שוכנים ביסקוויט שוקולד ללא קמח, מוס שוקולד משובח וקרם של יוזו עסיסי, כשכל הטוב הזה נח לו בתוך ציפוי גנאש שוקולד מריר איכותי. שילוב הטעמים והמרקמים של אזור מדהים. הסבלה הפריך והטיפה מלוח חובר לעלה השוקולד המתפצח בפה, ויחד הם משתלבים נפלא עם מוס השוקולד המריר וקרם היוזו הלימוני - שנותן לכל המנה טוויסט לימוני-עצי ורענן, המזכיר לנו שארמה הוא גאון של טעמים.

לפייר ארמה כמה סניפים בפריז. הסניף הקרוב לגני לוקסמבורג נמצא ב-rue Bonaparte מספר 72