מרכיבים (כ-40 יחידות)

  • 300 גרם בצק עלים, מופשר
  • 1 ביצה טרופה
  • 30 ג' סוכר (כדאי להשתמש בסוכר גבישי, הנמכר בחנויות בישול ואפייה, אך גם סוכר רגיל יניב תוצאה מצוינת)
  • 1 כף קינמון

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מקמחים קלות משטח עבודה. מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ. מורחים אותו בביצה טרופה ומפזרים עליו את הסוכר והקינמון.
  3. חותכים לרצועות ברוחב של 3 ס"מ ובאורך הרצוי.
  4. מסובבים כל רצועת בצק סביב עצמה, כמו בורג.
  5. מניחים את הרצועות בתבנית ואופים 20-17 דקות.