מרכיבים (8 מנות)

  • 1 כוס קינואה לבנה
  • 1 כוס קינואה אדומה
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • 1/2 צרור נענע, קצוץ
  • 4 גבעולי בצל ירוק
  • מיץ מלימון אחד
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כוס גרגירי רימון
  • 250 גרם חמוציות קצוצות
  • אפשרות: 1/2 פלפל חריף קצוץ דק

אופן ההכנה

  1. שמים את שני סוגי הקינואה בסיר. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות, עד שכל המים נספגים בקינואה.
  2. מכבים את האש ומשאירים את הקינואה עוד 20 דקות בסיר, כשהוא מכוסה.
  3. מפרידים את הקינואה עם מזלג ומצננים לטמפרטורת החדר.
  4. מערבבים בקערה את שאר מרכיבי המתכון. מוסיפים את הקינואה ומערבבים. מגישים את סלט הקינואה בקערה גדולה או כמנה אישית על גבי עלה של אנדיב.