מאגר המתכונים > דגנים וקטניות
דירוג גולשים (11):
3
דרג:
העדפות מיוחדות: ללא גלוטן
מטבח: ישראלי
דרגת קושי: קל
- 1 כוס קינואה לבנה
- 1 כוס קינואה אדומה
- צרור פטרוזיליה, קצוץ
- 1/2 צרור נענע, קצוץ
- 4 גבעולי בצל ירוק
- מיץ מלימון אחד
- 4 כפות שמן זית
- 1 כוס גרגירי רימון
- 250 גרם חמוציות קצוצות
- אפשרות: 1/2 פלפל חריף קצוץ דק
- שמים את שני סוגי הקינואה בסיר. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות, עד שכל המים נספגים בקינואה.
- מכבים את האש ומשאירים את הקינואה עוד 20 דקות בסיר, כשהוא מכוסה.
- מפרידים את הקינואה עם מזלג ומצננים לטמפרטורת החדר.
- מערבבים בקערה את שאר מרכיבי המתכון. מוסיפים את הקינואה ומערבבים. מגישים את סלט הקינואה בקערה גדולה או כמנה אישית על גבי עלה של אנדיב.
כל התגובותפוסטבקיםטיפים
פתיחת כל התגובות•
מהסוף להתחלה•
הכי פופולאריות
תודה רבה.
תגובתך התקבלה, והיא תפורסם בכפוף לתנאי השימוש באתר
ולשיקולי המערכת
barak
234 (42)
this is my content