מתוך הפקת האופנה היהלום שבגזר.
מרכיבים (2 מנות)
- 10 ברבוניות
- שמן זית (רצוי כזה שהושרו בו כמה קליפות הדרים במשך כמה ימים)
- 200 גרם שעועית צרפתית חתוכה
- 4 שיני שום פרוסות
- מיץ לימון לפי הטעם
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- מחממים את התנור במצב גריל ל-250 מעלות.
- מחממים מעט שמן זית במחבת. מקפיצים את השעועית והשום כ-5 דקות. מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל.
- מושחים את הדגים בשמן.
- שמים את הדגים בתבנית ומכניסים למדף העליון בתנור. לאחר 2 דקות הופכים את הדגים וצולים 2 דקות נוספות.