מתוך הפקת האופנה היהלום שבגזר.

מרכיבים (2 מנות)

  • 10 ברבוניות
  • שמן זית (רצוי כזה שהושרו בו כמה קליפות הדרים במשך כמה ימים)
  • 200 גרם שעועית צרפתית חתוכה
  • 4 שיני שום פרוסות
  • מיץ לימון לפי הטעם
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור במצב גריל ל-250 מעלות.
  2. מחממים מעט שמן זית במחבת. מקפיצים את השעועית והשום כ-5 דקות. מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל.
  3. מושחים את הדגים בשמן.
  4. שמים את הדגים בתבנית ומכניסים למדף העליון בתנור. לאחר 2 דקות הופכים את הדגים וצולים 2 דקות נוספות.