מאגר המתכונים > רטבים ותיבול
העדפות מיוחדות: ללא גלוטן, טבעוני, צמחוני
מטבח: ישראלי
דרגת קושי: קל
- 1 סלק בינוני (כ-200 גרם)
- 1 שן שום
- 10 עלי בזיליקום
- 3 כפות שמן זית
- 60 גרם (כ-1/2 כוס) גרעיני דלעת
- מלח
- פלפל שחור
- מבשלים את הסלק במשך כשעה במים רותחים (חשוב לבשל אותו עם הקליפה, כדי שטעמו לא ייעלם בבישול).
- מצננים לטמפרטורת החדר ומקלפים.
- שמים את הסלק עם שאר המרכיבים במעבד מזון ומרסקים לרוטב בעל מרקם גס. טועמים ומתקנים תיבול.
- שומרים במקרר.
- מרילין איילון היא בעלת הבלוג Ma Blogeria
ומחברת הספר "שבוע במטבח של מרילין" בהוצאת מייזליק ספרים
כל התגובותפוסטבקיםטיפים
פתיחת כל התגובות•
מהסוף להתחלה•
הכי פופולאריות
תודה רבה.
תגובתך התקבלה, והיא תפורסם בכפוף לתנאי השימוש באתר
ולשיקולי המערכת
barak
234 (42)
this is my content