מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"
מרכיבים
- 4 כפות שמן זית
- 1 פלפל ירוק חריף
- 4 פלפלים אדומים
- 2 פלפלים צהובים
- 2 פלפלים כתומים
- 1 פלפל ירוק
- קמצוץ מלח ים
אופן ההכנה
- חותכים את הפלפלים לקוביות.
- יוצקים שמן לסיר רחב ועבה. מוסיפים פלפלים ומלח ומאדים על אש גבוהה 5 דקות תוך ערבוב מתמיד.
- מנמיכים את האש למינימום ומכסים את הסיר. מערבבים מדי פעם.
- מכסים את הסיר במכסה, מנמיכים את האש ללהבה בינונית ומבשלים 30 דקות. כל 10 דקות מרימים את המכסה ומערבבים. מבשלים 30 דקות ומגישים.