אומלט מגולגל בטורטיה
מתוך התוכנית "אוכל של בית"
המרכיבים
- 4 ביצים
- חופן פטרוזיליה
- חופן עירית
- 200 גרם גבינת קשקבל
- 100 גרם קוביות בולגרית
- 5 כפות גבינת שמנת למריחה
- 6 זיתים ירוקים מגולענים חתוכים לפרוסות
- חמאה
לטורטיה
- 1 כוס קמח
- קמח לקימוח משטח העבודה
- 1/2 כוס מים פושרים
- שמן בתרסיס
- מלח
- פלפל שחור
- קיסמי שיניים
אופן ההכנה
קוצצים את הפטרוזיליה והעירית, מגרדים את גבינת הקשקבל בפומפייה.
- טורפים את הביצים ומוסיפים את הירק, הגבינות הקשות והזיתים. במחבת מחממים את החמאה ומוספים את הבלילה. מטגנים משני הצדדים.
- הטורטיה: מערבבים את הקמח, המים ושתי כפות שמן.
- מחלקים את התערובת ל-5 חלקים, מקמחים את המשטח ומרדדים לצורת טורטיה.
- מטגנים כל טורטיה כ-3 דקות מכל צד.
- פורסים את הטורטיות מורחים שמנת שמים את החביתה מגלגלים וחותכים לפרוסות.
- מחזקים בקיסמי שיניים. מגישים עם סלט.