מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

המרכיבים

  • 200 גרם טונה אדומה חתוכה לפרוסות דקות
  • 3 כרשות

לקרמל חריף

  • 1 כוס סוכר
  • 1 ו-1/2 כוסות חומץ יין לבן
  • 1/2 כף ג’ינג’ר קצוץ
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 4 פלפלי צ’ילי טריים קצוצים גס
  • 1 כף חזרת מגוררת

להגשה

  • 3 כפות קרם פרש

אופן ההכנה

  1. פורסים כרשה לטבעות דקות.
  2. ממיסים במחבת סוכר עד לקבלת צבע חום. מוסיפים את כל יתר מרכיבי הקרמל ומערבבים בזהירות. מוסיפים את הכרשה ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות. מקררים.
  3. מניחים בצלחת הגשה כף של קרם פרש. מסדרים מעליו כרישה חריפה ומעליו סשימי טונה אדומה. מתבלים במלח ובפלפל. מגישים מייד.