מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"
המרכיבים
- 200 גרם טונה אדומה חתוכה לפרוסות דקות
- 3 כרשות
לקרמל חריף
- 1 כוס סוכר
- 1 ו-1/2 כוסות חומץ יין לבן
- 1/2 כף ג’ינג’ר קצוץ
- 3 שיני שום פרוסות
- 4 פלפלי צ’ילי טריים קצוצים גס
- 1 כף חזרת מגוררת
להגשה
- 3 כפות קרם פרש
אופן ההכנה
- פורסים כרשה לטבעות דקות.
- ממיסים במחבת סוכר עד לקבלת צבע חום. מוסיפים את כל יתר מרכיבי הקרמל ומערבבים בזהירות. מוסיפים את הכרשה ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות. מקררים.
- מניחים בצלחת הגשה כף של קרם פרש. מסדרים מעליו כרישה חריפה ומעליו סשימי טונה אדומה. מתבלים במלח ובפלפל. מגישים מייד.