מתוך התוכנית "אוכל של בית"

המרכיבים

לבצק

  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 ק"ג קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית סוכר וניל
  • 1 כוס מים פושרים

למלית

  • 1 חב' תמרים מגולענים
  • 100 גרם אגוזים
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט

לקישוט

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל חומרי הבצק ומניחים בצד לחצי שעה.
  2. מערבבים בקערה/מעבד מזון כל מרכיבי המלית. מכינים כדורים קטנים.
  3. מכינים מהבצק כדורים גדולים מכדורי המלית, מכניסים לכל כדור בצק כדור קטן של מילוי וסוגרים. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שמזהיב, כ-20 דקות.
  5. מניחים למעמולים להתקרר ומפזרים מעל אבקת סוכר.