מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"
המרכיבים
- שמן זית
- 4 בצלים קצוצים
- 3 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
- 1/4 צנצנת (150 גרם) עגבניות מרוסקות של mutti
- 1 כפית סוכר
- 1 כף זרעי כוסברה
- 100 גרם דומדמניות
- 400 גרם בורגול שטוף
- גבינת ברינזה של המאירי, להגשה
- בצל ירוק, להגשה
אופן ההכנה
- מטגנים בצל בשמן זית עד לריכוך. מוסיפים פלפלים ומטגנים.
- מוסיפים את רוטב העגבניות, סוכר, תבלינים ודומדמניות ומבשלים במשך 2 דקות.
- מוסיפים את הבורגול, 400 מ"ל מים ומתבלים במלח ובפלפל. מערבבים ומחכים לרתיחה.
- מכסים את הסיר במכסה, מורידים מהאש ומחכים 20 דקות.
- מאווררים את הבורגול עם מזלג, מוסיפים בצל ירוק קצוץ וברינזה ומגישים.