מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

המרכיבים

  • שמן זית
  • 4 בצלים קצוצים
  • 3 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
  • 1/4 צנצנת (150 גרם) עגבניות מרוסקות של mutti
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף זרעי כוסברה
  • 100 גרם דומדמניות
  • 400 גרם בורגול שטוף
  • גבינת ברינזה של המאירי, להגשה
  • בצל ירוק, להגשה

אופן ההכנה

  1. מטגנים בצל בשמן זית עד לריכוך. מוסיפים פלפלים ומטגנים.
  2. מוסיפים את רוטב העגבניות, סוכר, תבלינים ודומדמניות ומבשלים במשך 2 דקות.
  3. מוסיפים את הבורגול, 400 מ"ל מים ומתבלים במלח ובפלפל. מערבבים ומחכים לרתיחה.
  4. מכסים את הסיר במכסה, מורידים מהאש ומחכים 20 דקות.
  5. מאווררים את הבורגול עם מזלג, מוסיפים בצל ירוק קצוץ וברינזה ומגישים.