מתוך התוכנית "אוכל של בית"
המרכיבים
- 1/2 ק"ג בשר כבש חתוך לקוביות קטנות
- 1/2 ק"ג קישואים
- 1 בצל בינוני קצוץ דק
- 3 שיני שום
- בהרט
- שמן לטיגון
- 4 כוסות ציר בשר או עוף או מים
- 7 כפות רסק עגבניות
- 1/2כוס צנוברים
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- חופן כוסברה קצוצה
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- חותכים את הקישואים לאורך ומוציאים את התוכן. מטגנים את חצי הקישואים חצי טיגון ומניחים בצד.
- המלית: מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה ואת הצנוברים. מוספים את הבשר ומערבבים.
- מדללים רסק העגבניות בציר ויוצקים חצי ממנו לתבנית.
- ממלאים את הקישואים במלית, מסדרים בתבנית ויוצקים מעל את המחצית הנותרת שלהרוטב.
- מכסים את התבנית בנייר אלומיניום מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-15 דקות.
- מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד כמה דקות עד השחמה.