מתוך התוכנית "אוכל של בית"

המרכיבים

  • 1/2 ק"ג בשר כבש חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 ק"ג קישואים
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • 3 שיני שום
  • בהרט
  • שמן לטיגון
  • 4 כוסות ציר בשר או עוף או מים
  • 7 כפות רסק עגבניות
  • 1/2כוס צנוברים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. חותכים את הקישואים לאורך ומוציאים את התוכן. מטגנים את חצי הקישואים חצי טיגון ומניחים בצד.
  2. המלית: מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה ואת הצנוברים. מוספים את הבשר ומערבבים.
  3. מדללים רסק העגבניות בציר ויוצקים חצי ממנו לתבנית.
  4. ממלאים את הקישואים במלית, מסדרים בתבנית ויוצקים מעל את המחצית הנותרת שלהרוטב.
  5. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-15 דקות.
  6. מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד כמה דקות עד השחמה.