מרכיבים

  • נתח סינטה מיושן במשקל 1.5 ק"ג
  • כ-3 כפות שמן זית
  • 1 כפית שטוחה של מלח ים או מלח גס
  • פלפל שחור גוס
  • צרור טימין ורוזמרין

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר (250 מעלות).
  2. מניחים את הסינטה בתבנית אפייה כשהצד של השומן פונה כלפי מעלה.
  3. מפזרים על הבשר את המלח והפלפל, ומעסים אותו ברכות עם שמן הזית.
  4. צולים בתנור 30 דקות. מורידים את הטמפרטורה ל-180 מעלות וממשיכים לצלות עוד כ-5 דקות (אם רוצים בשר קצת יותר עשוי מוסיפים עוד 5 דקות).
  5. מוציאים את הנתח בזהירות מהתנור, מכסים היטב בנייר אלומיניום ונותנים לו להצטנן כ-20 דקות.
  6. פורסים ומגישים מיד.