מתוך התוכנית "מיקי שמו אופה מהלב"
המרכיבים
- 250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה
- 1/4 כוס (50 מ"ל) חלב
- גרידה מתפוז בינוני
- 200 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם שוקולד חלב
- 3 כפות ליקר תפוז (קוואנטרו)
- 100 גרם חמאה
אופן ההכנה
- ממיסים שוקולדים. מחממים שמנת מתוקה, חלב וגרידה עד לסף רתיחה.
- יוצקים את השמנת דרך מסננת על השוקולדים ומערבבים עד הומוגניות.
- מוסיפים את הליקר, מערבבים ומשאירים לשעה בטמפרטורת החדר.
- מוסיפים את החמאה ומערבבים בעזרת בלנדר מוט עד אחידות. מעבירים למגש ועוטפים בניילון נצמד. ממתינים שעתיים בטמפ' או חצי שעה במקרר.
- יוצרים מהתערובת כדורים וטובלים ב: א.קקאו,א.סוכר, אגוזים קצוצים ועוד.
טיפ
- חשוב לצנן את התערובת לטמפרטורה של חום הגוף לפני הוספת החמאה.