מתוך התוכנית "מיקי שמו אופה מהלב"

המרכיבים

  • 250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה
  • 1/4 כוס (50 מ"ל) חלב
  • גרידה מתפוז בינוני
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 3 כפות ליקר תפוז (קוואנטרו)
  • 100 גרם חמאה

אופן ההכנה

  1. ממיסים שוקולדים. מחממים שמנת מתוקה, חלב וגרידה עד לסף רתיחה.
  2. יוצקים את השמנת דרך מסננת על השוקולדים ומערבבים עד הומוגניות.
  3. מוסיפים את הליקר, מערבבים ומשאירים לשעה בטמפרטורת החדר.
  4. מוסיפים את החמאה ומערבבים בעזרת בלנדר מוט עד אחידות. מעבירים למגש ועוטפים בניילון נצמד. ממתינים שעתיים בטמפ' או חצי שעה במקרר.
  5. יוצרים מהתערובת כדורים וטובלים ב: א.קקאו,א.סוכר, אגוזים קצוצים ועוד.

טיפ

  • חשוב לצנן את התערובת לטמפרטורה של חום הגוף לפני הוספת החמאה.