מתוך התוכנית "ארוחת שבת"
המרכיבים
2 חזות ברווז
צ'אטני משמש
- 100 גרם משמשים מיובשים
- 4 כפות חומץ בלסמי
- 1 בקבוק יין אדום
- 4 כפות רכז רימונים
- 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
- 1 כפית בצל קצוץ
- 1/2 כפית גרגירי כוסברה
- 2 מקלות קינמון
- 4 כפות סילאן
- מעט מלח ופלפל
- 3 פלפלי שאטה יבשים
אופן ההכנה
- מניחים את כל מרכיבי הצ'אטני בסיר ומבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה לקבלת רוטב סמיך.
- מניחים את חזות הברווז בתבנית שרופדה בנייר אפייה, יוצקים עליהם את הצ'אטני ואופים בתנור שחומם ל-160 מעלות למשך כשעה.