מתוך התוכנית "ארוחת שבת"

המרכיבים

2 חזות ברווז

צ'אטני משמש

  • 100 גרם משמשים מיובשים
  • 4 כפות חומץ בלסמי
  • 1 בקבוק יין אדום
  • 4 כפות רכז רימונים
  • 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 כפית בצל קצוץ
  • 1/2 כפית גרגירי כוסברה
  • 2 מקלות קינמון
  • 4 כפות סילאן
  • מעט מלח ופלפל
  • 3 פלפלי שאטה יבשים

אופן ההכנה

  1. מניחים את כל מרכיבי הצ'אטני בסיר ומבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה לקבלת רוטב סמיך.
  2. מניחים את חזות הברווז בתבנית שרופדה בנייר אפייה, יוצקים עליהם את הצ'אטני ואופים בתנור שחומם ל-160 מעלות למשך כשעה.