מתוך התוכנית "אוכל של בית"

המרכיבים

  • 1/2 כוס פתיתי קוקוס
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 ו-1/2 כוסות קמח
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • תמצית וניל

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה ביצה, סוכר ותמצית וניל.
  2. מוסיפים בהדרגה ותוך ערבוב את השמן, הקמח והקוקוס עד שנוצרת עיסה אחידה.
  3. יוצרים מהבצק עוגיות שטוחות או או כדורים.
  4. מסדרים את העוגיות בתבנית שרופדה בנייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.