מתוך התוכנית "אוכל של בית"
המרכיבים
- 1/2 כוס פתיתי קוקוס
- 1/2 כוס שמן
- 1 ו-1/2 כוסות קמח
- 1/4 כוס סוכר
- 1 ביצה
- 1 שקית אבקת אפייה
- תמצית וניל
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה ביצה, סוכר ותמצית וניל.
- מוסיפים בהדרגה ותוך ערבוב את השמן, הקמח והקוקוס עד שנוצרת עיסה אחידה.
- יוצרים מהבצק עוגיות שטוחות או או כדורים.
- מסדרים את העוגיות בתבנית שרופדה בנייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.