מתוך הוכנית "הכי טרי שיש"

המרכיבים

  • 8 תפוחי אדמה
  • 2 בצלים לבנים
  • 1/2 כוס קמח
  • 2 ביצים
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 100 גרם חמאה
  • 1 כף שורש חזרת מגורר

אופן ההכנה

  1. בעזרת מעבד מזון מגרדים את תפוחי האדמה והבצלים. מסננים היטב. מוסיפים קמח וביצים ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  2. מערבבים את השמנת החמוצה עם חזרת מגוררת.
  3. במחבת עם חמאה מומסת מטגנים את הלביבות עד השחמה. בהגשה יוצקים על כל לביבה שמנת-חזרת.