מתוך הוכנית "הכי טרי שיש"
המרכיבים
- 8 תפוחי אדמה
- 2 בצלים לבנים
- 1/2 כוס קמח
- 2 ביצים
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 100 גרם חמאה
- 1 כף שורש חזרת מגורר
אופן ההכנה
- בעזרת מעבד מזון מגרדים את תפוחי האדמה והבצלים. מסננים היטב. מוסיפים קמח וביצים ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל שחור.
- מערבבים את השמנת החמוצה עם חזרת מגוררת.
- במחבת עם חמאה מומסת מטגנים את הלביבות עד השחמה. בהגשה יוצקים על כל לביבה שמנת-חזרת.