מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

המרכיבים

  • 5 תפו"א קלופים
  • 5 ארטישוק ירושלמי
  • 1 בצל לבן גדול
  • 1 חבילה ערמונים בוואקום, קצוצים גס
  • 10 עלי מרווה
  • 10 ענפי טימין
  • 100 גרם גבינת עזים מסוג סנט מור
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 אגוז מוסקט מגורר
  • 100 גרם גבינת פרמזן

אופן ההכנה

  1. פורסים בעזרת מנדולינה את תפוחי האדמה והארטישוק הכי דק שניתן.
  2. מטגנים את הבצל עד שהוא הופך לשקוף.
  3. בקערה מערבבים את הארטישוק, תפוחי האדמה, הבצל, הערמונים, מרווה, טימין, אגוז מוסקט וגבינת עזים.
  4. מסדרים את המרכיבים בשכבות ויוצקים את השמנת על הכל. מתבלים היטב ומפזרים פרמזן. אופים מכוסה ברדיד אלומיניום בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך שעה.