מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"
המרכיבים
- 5 תפו"א קלופים
- 5 ארטישוק ירושלמי
- 1 בצל לבן גדול
- 1 חבילה ערמונים בוואקום, קצוצים גס
- 10 עלי מרווה
- 10 ענפי טימין
- 100 גרם גבינת עזים מסוג סנט מור
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 אגוז מוסקט מגורר
- 100 גרם גבינת פרמזן
אופן ההכנה
- פורסים בעזרת מנדולינה את תפוחי האדמה והארטישוק הכי דק שניתן.
- מטגנים את הבצל עד שהוא הופך לשקוף.
- בקערה מערבבים את הארטישוק, תפוחי האדמה, הבצל, הערמונים, מרווה, טימין, אגוז מוסקט וגבינת עזים.
- מסדרים את המרכיבים בשכבות ויוצקים את השמנת על הכל. מתבלים היטב ומפזרים פרמזן. אופים מכוסה ברדיד אלומיניום בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך שעה.