מתוך התוכנית "מיקי שמו אופה מהלב"

המרכיבים

לבצק קוקוס

  • 75 גרם אבקת סוכר
  • 25 גרם אבקת שקדים
  • 50 גרם קוקוס טחון
  • 3 חלבונים
  • 30 גרם סוכר

לקומפוט אננס

  • 300 גרם אננס קוביות
  • 100 גרם פסיפלורה ללא הזרעים
  • 60 גרם סוכר

לסמיפרדו מנגו

  • 5 חלמונים
  • 200 גרם סירופ סוכר
  • 200 גרם מחית מנגו
  • 1 מכל שמנת מתוקה מוקצפת

אופן ההכנה

  1. בצק קוקוס: מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
  2. מערבבים את אבקת הסוכר, אבקת השקדים והקוקוס יחד ומקפלים לתערובת החלבונים המוקצפת.
  3. מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם ל-175 מעלות כ-15-12 דקות.
  4. קומפוט אננס: מביאים את כל המרכיבים לרתיחה. מעבירים מיד לתבנית עם בצק הקוקוס בתחתיתה ומכניסים למקרר לייצוב.
  5. סמיפרדו מנגו: מחממים את החלמונים והסירופ תוך ערבוב מתמיד עד לבעבוע ומיד מעבירים למיקסר. מקציפים עד שהתערובת מתקררת.
  6. מוסיפים את המנגו ולבסוף מקפלים פנימה את הקצפת. יוצקים את התערובת לתבנית מעל קומפוט האננס. מעבירים למקפיא למספר שעות.
  7. חותכים ל"בארים" ומגישים.