מתוך התוכנית "ארוחת שבת"
המרכיבים
- נתח פילה נקי במשקל 500 גרם
- 1 כף סילאן
- 4 כפות שמן זית
- 1 ענף רוזמרין
- 1 ענף טימין
- 3 שיני שום כתושות
- 3 כפות חרדל דיז'ון
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מחממים שמן זית במחבת, מניחים בה את הפילה וצורבים אותו מכל הצדדים עד השחמה.
- מעבירים את הנתח לתבנית שרופדה בנייר אפייה ומורחים עליו חרדל וסילאן. מפזרים מלח, פלפל, שום, עלי רוזמרין ועלי טימין.
- מכניסים את התבנית לתנור וצולים במשך 20 דקות.
- מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים לנתח להתקרר מעט. חותכים לנתחים עבים או לפרוסות דקות ומגישים.