מתוך התוכנית "אוכל של בית"

המרכיבים

  • 1/4 חבילת בצק עלים קפוא
  • 1/2 כוס קינמון
  • 1 ביצה
  • 1 כוס סוכר חום

אופן ההכנה

  1. פורסים את הבצק ומרדדים לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
  2. טורפים את הביצה, מורחים על הבצק ומפזרים את הקינמון והסוכר בצורה אחידה.
  3. חותכים את הבצק לאצבעות ברוחב 2 ס"מ.מסובבים את אצבעות הבצק בתנועה של סחיטה.
  4. מרפדים מגש בנייר אפייה ומסדרים עליו את מקלות הבצק.
  5. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות בין 10 ל-12 דקות עד להשחמה.