מתוך התוכנית "ארוחת שבת"

המרכיבים (2 מנות)

300 גרם כבדי עוף נקיים

שמן אבוקדו

200 גרם פיסטוק חלבי מקולף

1/2 ליטר חלב קוקוס

מלח ופלפל

ענפי טימין

אופן ההכנה

  1. מבשלים 100 גרם פיסטוקים עם חלב הקוקוס כ-20 דקות עד לריכוך הפיסטוקים.
  2. מתבלים במעט סוכר, מלח ופלפל טוחנים לקרם חלק.
  3. מחממים במחבת שמן אבוקדו, מוסיפים את כבדי העוף וצורבים אותם במשך 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוציאים מהמחבת.
  4. טוחנים את הפיסטוקים הנותרים במעבד מזון לעיסה חלק ומתבלים במלח ופלפל.
  5. עוטפים את כבדי עוף בפיסטוקים הטחונים.
  6. מורחים מקרם הפיסטוקים וחלב הקוקוס בצלחת, מניחים מעל כבדי עוף מצופים בפיסטוקים ומקשטים בענפי טימין.