מתוך התוכנית "ארוחת שבת"
המרכיבים (2 מנות)
300 גרם כבדי עוף נקיים
שמן אבוקדו
200 גרם פיסטוק חלבי מקולף
1/2 ליטר חלב קוקוס
מלח ופלפל
ענפי טימין
אופן ההכנה
- מבשלים 100 גרם פיסטוקים עם חלב הקוקוס כ-20 דקות עד לריכוך הפיסטוקים.
- מתבלים במעט סוכר, מלח ופלפל טוחנים לקרם חלק.
- מחממים במחבת שמן אבוקדו, מוסיפים את כבדי העוף וצורבים אותם במשך 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוציאים מהמחבת.
- טוחנים את הפיסטוקים הנותרים במעבד מזון לעיסה חלק ומתבלים במלח ופלפל.
- עוטפים את כבדי עוף בפיסטוקים הטחונים.
- מורחים מקרם הפיסטוקים וחלב הקוקוס בצלחת, מניחים מעל כבדי עוף מצופים בפיסטוקים ומקשטים בענפי טימין.