מתוך התוכנית "מיני שף"

המרכיבים

10 שוקי עוף

1 שורש סלרי חתוך לקוביות

2 גזרים חתוכים לקוביות

1 מקל סלרי פרוס

10 שיני שום קלופות

1 בצל לבן חתוך לקוביות

2 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות

שמן לטיגון

150 גרם רסק עגבניות

1 כף פפריקה מרוקאית מתוקה

מעט פלפל שחור

1 כוס שעועית לבנה מבושלת

מלח

אופן ההכנה

  1. מטגנים את שוקי העוף בסיר כ-10 דקות ומעבירים לצלחת.
  2. מכניסים לסיר את הירקות מלבד תפוחי האדמה ומטגנים כ-10 דקות.
  3. מוסיפים פפריקה ורסק עגבניות ומחזירים את שוקי העוף לסיר.
  4. מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים, מבשלים על אש קטנה כ-40 דקות
  5. מוסיפים את השעועית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עוד 10 דקות.