מתוך התוכנית "מיני שף"

המרכיבים

  • נתח סינטה פרוס דק
  • פירורי לחם יפניים (פנקו)
  • ביצה
  • קמח
  • שמן קנולה

לתפוחי האדמה

  • 2 תפוחי אדמה קלופים
  • רוטב צ'ילי מתוק
  • אגוזי מלך קצוצים
  • טימין
  • זעתר טרי

אופן ההכנה

  1. יוצרים בלילה של קמח ביצה ופנקו. טובלים את הסינטה בבלילה. מטגנים בשמן עמוק עד השחמה.
  2. תפוחי האדמה: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות. מבשלים את תפוחי האדמה חצי בישול במים.
  3. מוציאים ומקפיצים עם רוטב הצ'ילי, האגוזים והתבלינים. מגישים לצד שניצל הסינטה.