מתוך התוכנית "מיני שף"
המרכיבים
- נתח סינטה פרוס דק
- פירורי לחם יפניים (פנקו)
- ביצה
- קמח
- שמן קנולה
לתפוחי האדמה
- 2 תפוחי אדמה קלופים
- רוטב צ'ילי מתוק
- אגוזי מלך קצוצים
- טימין
- זעתר טרי
אופן ההכנה
- יוצרים בלילה של קמח ביצה ופנקו. טובלים את הסינטה בבלילה. מטגנים בשמן עמוק עד השחמה.
- תפוחי האדמה: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות. מבשלים את תפוחי האדמה חצי בישול במים.
- מוציאים ומקפיצים עם רוטב הצ'ילי, האגוזים והתבלינים. מגישים לצד שניצל הסינטה.