מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

המרכיבים

  • 1 גליל גבינת עזים חצי רכה (כדוגמת פרומעז)
  • 1 ביצה
  • 1 חבילה פירורי לחם זהובים/פנקו

לסלט
  • 1 חבילה עלי בייבי
  • 2 אגסים
  • 2 כפות אגוזי פקאן מסוכרים

לרוטב
  • 1 כפית דבש
  • 1 שן שום כתושה
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ בן יין
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. פורסים את גליל גבינת העזים לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  2. טובלים את פרוסות הגבינה בביצה, אחר כך בפירורי הלחם ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה. מעבירים לצלחת שרופדה בנייר סופג.
  3. פורסים את האגסים לפרוסות דקיקות ככל האפשר. מניחים בקערה יחד עם עלי הבייבי.
  4. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה/צנצנת. יוצקים על עלי הבייבי והאגסים ומערבבים.
  5. מסדרים את פרוסות הגבינה על הסלט ומגישים מיד.