מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

המרכיבים

  • 14 גרם ג'לטין
  • 4-5 כפות מים
  • 50 גרם חמאה רכה
  • 250 גרם גבינת פטה
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה

תוספות
  • 1/2 כוס פיסטוקים מסוכרים
  • 1/2 כוס אטריות קדאיף אפויות
  • 1/2 כוס דבש הדרים

אופן ההכנה

  1. מרככים את הג'לטין עם המים 20 דקות. מחממים במעט שמנת מתוקה.
  2. שמים במעבד מזון את החמאה ומערבבים.
  3. מוסיפים את הגבינה הבולגרית וטוחנים. מוסיפים את הגבינה הלבנה ואת הג'לטין המומס (דרך מסננת).
  4. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת חזקה ומערבבים לתוכה ידנית ובעדינות את תערובת הגבינות.
  5. מעבירים את המסה לתבניות סיליקון בגודל הרצוי ומכניסים למקפיא לשעה. שומרים במקרר עד ההגשה.
  6. בהגשה מפזרים אטריות קדאיף, פיסטוקים מסוכרים ודבש.