מתוך התוכנית "אוכל של בית"

המרכיבים

  • 1/2 ק"ג גבינת מוצרלה
  • 3 ביצים
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1 כוס קמח
  • שמן לטיגון
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. חותכים את המוצרלה לאצבעות בגודל שווה.
  2. טורפים את הביצים, מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  3. מסדרים צלחת עם קמח וצלחת עם פירורי לחם.
  4. טובלים את האצבעות בביצים הטרופות, אחר כך בקמח ולבסוף בפירורי הלחם.
  5. מכניסים את האצבעות המצופות למקרר למשך כשעה, מוציאים וחוזרים על הטבילות לפי הסדר.
  6. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את האצבעות עד שהן מזהיבות. מוציאים ומסדרים על צלחת שרופדה בנייר סופג.