מתוך התוכנית "אוכל של בית"
המרכיבים
- 1 חבילה (500 גרם) פסטה מסוג פנה
- 1 בצל גדול
- 1/2 סלסלת פטריות
- שמן זית
- 2 ביצים
- צרור שמיר קצוץ דק
- 250 גרם גבינת ריקוטה
- 250 גרם גבינה לבנה
- מלח
- פלפל שחור
- 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה.
- פורסים את הבצל והפטריות ומטגנים אותם במעט שמן זית במחבת.
- מוספים לפסטה את הביצים, הריקוטה, הגבינה הלבנה והשמיר ומערבבים. מוסיפים לקערה את הבצל והפטריות המטוגנים, מתבלים במלח ובפלפל מערבבים היטב.
- מסדרים את התערובת בתבנית, מפזרים את הגבינה הצהובה המגוררת ואופים כ-25 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.