מתוך התוכנית "ארוחת שבת", שתשודר הערב (חמישי) ב-18:00 בערוץ האוכל ב-HOT וב-yes.
המרכיבים (2 מנות)
- 6 ביסקוויטים בטעם קרמל
- 6 תותי שדה
- 100 גרם שוקולד לבן
- 100 גרם גבינה לבנה 5% בטמפרטורת החדר
אופן ההכנה
- כותשים את ביסקוויטים לפירורים וחותכים את התותים לקוביות.
- ממיסים כ-90 גרם שוקולד לבן על סיר כפול (בן מארי). מניחים את הגבינה בקערה, יוצקים פנימה את השוקולד הלבן המומס תוך כדי בחישה (כדי שלא יתקרש) ומערבבים לתערובת אחידה. מצננים.
- מסדרים בכוס פירורי ביסקוויט, מעליהם קוביות תותים (משאירים קצת לקישוט) ומכסים בקרם שוקולד לבן וגבינה.
- מגררים את השוקולד הלבן הנותר בפומפייה או שמרסקים אותו בעזרת פטיש. מקשטים את המנות בתותים הנותרים ובפירורי השוקולד הלבן.