מתוך התוכנית "מיני שף"
המרכיבים
לעגבניות הצלויות
- 30 גרם עגבניות שרי תמר חצויות
- 1 כפית בצל סגול קצוץ
- צרור עלי רוקט
- מלח/ פלפל
- 2 כפות מיץ לימון
- 2 כפות שמן זית
- 5 ביצים
- 5 כפות שמנת מתוקה
- 100 גרם גבינת רוקפור מגורדת בפומפייה
- 50 גרם אגוזי פקאן שבורים
- 50 גרם עגבניות מיובשות קצוצות
- 30 גרם חמאה
- שמן
לסלט
- כמה סוגי חסות
- מלח ופלפל
- 2 כפות מיץ לימון
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה
- העגבניות הצרובות: קוצצים את הבצל, חותכים כל עגבנייה ל-4 ומסירים את הקליפה והזרעים. יוצקים את שמן הזית בתנית קטנה ומניחים מעל את העגבניות. מפזרים מעל את שאר המרכיבים וצורבים בגריל במשך 3 דקות. מוציאים ומניחים בצד.
- האומלט: מערבבים את כל מרכיבי האומלט מלבד החמאה. ממיסים את החמאה במחבת טפלון ומטגנים את הבלילה כ-3 דקות מכל צד.
- הסלט: מניחים את החסות בקערה. מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על החסות.
- מגישים את האומלט לצד העגבניות הצרובות והסלט.