מתוך התוכנית "מיני שף"

המרכיבים

לעגבניות הצלויות

  • 30 גרם עגבניות שרי תמר חצויות
  • 1 כפית בצל סגול קצוץ
  • צרור עלי רוקט
  • מלח/ פלפל
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות שמן זית

לאומלט
  • 5 ביצים
  • 5 כפות שמנת מתוקה
  • 100 גרם גבינת רוקפור מגורדת בפומפייה
  • 50 גרם אגוזי פקאן שבורים
  • 50 גרם עגבניות מיובשות קצוצות
  • 30 גרם חמאה
  • שמן

לסלט

  • כמה סוגי חסות
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה

  1. העגבניות הצרובות: קוצצים את הבצל, חותכים כל עגבנייה ל-4 ומסירים את הקליפה והזרעים. יוצקים את שמן הזית בתנית קטנה ומניחים מעל את העגבניות. מפזרים מעל את שאר המרכיבים וצורבים בגריל במשך 3 דקות. מוציאים ומניחים בצד.
  2. האומלט: מערבבים את כל מרכיבי האומלט מלבד החמאה. ממיסים את החמאה במחבת טפלון ומטגנים את הבלילה כ-3 דקות מכל צד.
  3. הסלט: מניחים את החסות בקערה. מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על החסות.
  4. מגישים את האומלט לצד העגבניות הצרובות והסלט.