מתוך התוכנית "מיני שף"

המרכיבים

  • 200 גרם סינטה חתוכה לרצועות
  • 2 כפות שמן סויה
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 10 פטריות שמפיניון פרוסות
  • 2 כפות פלפלים אדומים טריים חתוכים לקוביות
  • 2 כפות פלפלים צהובים טריים חתוכים לקוביות
  • 2 כפות פלפלים ירוקים טריים חתוכים לקוביות
  • 1/4 כפית זרעי כוסברה
  • 1 כפות ג'ינג'ר כבוש קצוץ
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כוס חלב קוקוס
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • מלח
  • 2 כפות שמן תירס

אופן ההכנה

  1. מחממים שמן סויה במחבת ומטגנים את השום עם הפטריות והפלפלים עד שהירקות מתרככים מעט.
  2. מוסיפים זרעי כוסברה, ג'ינג'ר כבוש, סילאן וחלב קוקוס ומבשלים עד שנפח הנוזל מצטמצם בחצי. מוסיפים מלח וכוסברה טרייה ומערבבים. מכבים את האש.
  3. מחממים מחבת פסים, מוסיפים שמן תירס ומקפיצים את הרצועות כ-2 דקות עד שהן מבושלות. מעבירים את הרצועות למחבת עם הרוטב, מערבבים היטב ומגישים.