מתוך התוכנית "מיני שף"
המרכיבים
- 200 גרם סינטה חתוכה לרצועות
- 2 כפות שמן סויה
- 4 שיני שום פרוסות
- 10 פטריות שמפיניון פרוסות
- 2 כפות פלפלים אדומים טריים חתוכים לקוביות
- 2 כפות פלפלים צהובים טריים חתוכים לקוביות
- 2 כפות פלפלים ירוקים טריים חתוכים לקוביות
- 1/4 כפית זרעי כוסברה
- 1 כפות ג'ינג'ר כבוש קצוץ
- 2 כפות סילאן
- 1 כוס חלב קוקוס
- 2 כפות כוסברה קצוצה
- מלח
- 2 כפות שמן תירס
אופן ההכנה
- מחממים שמן סויה במחבת ומטגנים את השום עם הפטריות והפלפלים עד שהירקות מתרככים מעט.
- מוסיפים זרעי כוסברה, ג'ינג'ר כבוש, סילאן וחלב קוקוס ומבשלים עד שנפח הנוזל מצטמצם בחצי. מוסיפים מלח וכוסברה טרייה ומערבבים. מכבים את האש.
- מחממים מחבת פסים, מוסיפים שמן תירס ומקפיצים את הרצועות כ-2 דקות עד שהן מבושלות. מעבירים את הרצועות למחבת עם הרוטב, מערבבים היטב ומגישים.