מתוך התוכנית "טלכו ולואיס"
המרכיבים
- 6 אפרסקים קלופים
- 1 כוס מיץ אפרסקים או תפוזים
- מיץ סחוט מ-1/2 לימון
- 1 כף סירופ אגבה
אופן ההכנה
- חותכים את האפרסקים לקוביות, מכניסים לקופסה ומעבירים למקפיא למשך 24 שעות.
- מוציאים את האפרסקים מהפריזר ומעבדים במעבד מזון יחד עם מיץ האפרסקים, מיץ הלימון הסחוט וסירופ האגבה, עד קבלת תערובת חלקה.
- מכניסים את התערובת למקפיא ומקפיאים שנית. לפני ההגשה מוציאים מהמקפיא, מעבדים שוב ומגישים.