מתוך התוכנית "טלכו ולואיס"

המרכיבים

  • 6 אפרסקים קלופים
  • 1 כוס מיץ אפרסקים או תפוזים
  • מיץ סחוט מ-1/2 לימון
  • 1 כף סירופ אגבה

אופן ההכנה

  1. חותכים את האפרסקים לקוביות, מכניסים לקופסה ומעבירים למקפיא למשך 24 שעות.
  2. מוציאים את האפרסקים מהפריזר ומעבדים במעבד מזון יחד עם מיץ האפרסקים, מיץ הלימון הסחוט וסירופ האגבה, עד קבלת תערובת חלקה.
  3. מכניסים את התערובת למקפיא ומקפיאים שנית. לפני ההגשה מוציאים מהמקפיא, מעבדים שוב ומגישים.